Presentator

Presentator


Het spreken voor groepen gaat de een gemakkelijker af dan een ander. Van jongs af aan presenteer ik al graag en dat uit zich nu in het hebben van veel ervaring. Of het nu gaat om een groep kinderen, volwassen, een zakelijke bijeenkomst of een relaxte avond... Op gepaste wijze breng ik naar voren wat nodig is.


Ik ga graag met u in overleg wat ik voor u kan betekenen als presentator, dagvoorzitter, gastheer, showmaster, speaker of noem maar op. Vol energie, enthousiasme en humor praat ik uw evenement aan elkaar.


Ook een ervaren online spreker nodig?


Recht in de camera kijken en contact maken met de kijkers thuis... Een nieuwe vorm van presenteren die vanaf 2020 maar wat noodzakelijk bleek te zijn. Hier ben ik vol enthousiasme mee aan de slag gegaan en heb veel camera-uren gedraaid. Wilt u dat iets rustig en duidelijk online gebracht wordt? Daar ben ik de juiste man voor!


Mobiele studio:

Sinds de intrede van de coronamaatregelen zocht ik naar mogelijkheden om in contact te blijven met het publiek. Hiervoor heb ik een mobiele studio ingericht waardoor deze met weinig ruimte (bijna) overal in te zetten is! 


Of het gaat om een online presentatie, wisselende achtergronden d.m.v. een green screen of gezellige bingo. Het is allemaal mogelijk.


Neem gerust contact op voor meer informatie over deze presentator uit Steenwijkerland.

Copyright © DOMThom - All rights reserved

KVK: 59283270