Onderwijs

Onderwijs

 

 

Onderwijs is mijn core-business, maar ook wel mijn passie te noemen. Het lesgeven en het werken met mensen is ontzettend mooi en waardevol. In 2011 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn pabo-diploma behaald. Dat was het startmoment om  aan de slag te gaan.

 

De afgelopen jaren heb ik  ervaring opgedaan in een zeer breed spectrum van het onderwijs. Van de kleutergroepen op de basisschool, tot aan lesgeven in 3 havo/vwo van het voortgezet onderwijs.  Daarbij ligt mijn ervaring in het regulier onderwijs, maar ook in het speciaal onderwijs. De laatste tijd heb ik mij vooral toegelegd op goed taalonderwijs aan inburgeraars, als NT2-docent.

 

Goed onderwijs is van belang en u bent bij mij aan juiste adres om hierover, of  de inrichting van het onderwijs op uw school, eens te sparren.

Flexleerkracht:

 

Een dagje vervanging nodig? U kunt mij inhuren als flexleerkracht, zzp'er. We leggen de afspraken vast in een modelovereenkomst en achteraf ontvangt u een factuur van de gewerkte uren. Geen gedoe, geen verplichtigen en het is zo geregeld.

 

Beschikbaarheid:

Aangezien ik graag verschillende klussen doe, ben ik één a twee dagen beschikbaar. per week.  In de agenda hiernaast zijn mijn beschikbare dagen weergegeven. Vanwege mijn flexibele schema, is mijn beschikbaarheid beperkt aan te geven. 

 

Thom de Vries als leerkracht?

Rustig, Enthousiast, Begripvol, Gestructureerd, Humorvol

- Groep 1 t/m 8

- VO: Nederlands, Wiskunde, Coaching

- Speciaal onderwijs ervaring in so / vso / sbo

- Daltoncertificaat

- Coöperatief leren

- Gymbevoegdheid

- Intern Cultuur Coördinator

- ICT

 

Copyright © DOMThom - All rights reserved

KVK: 59283270